ΝΕΑ προσφορά COSMOTE TV!

OTE TV

Έχοντας φέρει την νέα υβριδική πλατφόρμα που θα προσθέσει πολλά πλεονεκτήματα στους συνδρομητές της δορυφορικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, η COSMOTE TV φέρνει ακόμη μια μοναδική προσφορά, αποκλειστικά για τα μέλη του Café Club.  

Τα μέλη θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε συνδρομή 12 ή 24 μηνών και να επωφεληθούν ενός έως τριών μηνών αντίστοιχα, δωρεάν συνδρομή. Πιο συγκεκριμένα, κάθε δικαιούχος θα  μπορεί να πάρει  12 μήνες συνδρομή στο Επαγγελματικό Πακέτο COSMΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου και θα δικαιούται ένα μήνα δωρεάν υπηρεσία.  Για 24 μήνες συνδρομή στο Επαγγελματικό Πακέτο COSMΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου η προσφορά γίνεται ακόμη καλύτερη, καθώς θα δικαιούται τρεις μήνες δωρεάν υπηρεσία, τον 1ο ,13ο και 24ο μήνα του συμβολαίου.

Οι δικαιούχοι που θα επιλέξουν 12μηνη ή 24μηνη συνδρομή θα λάβουν δωρεάν τη δορυφορική κεραία διαμέτρου 60εκ., μεταλλάκτη συχνοτήτων (LNB), καθώς και τις απαραίτητες βάσεις στήριξης και ομοαξονικό καλώδιο. 

Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 108,90 ευρώ ανά μήνα και ισχύει και για τα δύο παραπάνω πακέτα.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στην Υποδιεύθυνση Ανάπτυξης Προϊόντων & Υποστήριξης Πωλήσεων COSMOTE TV Τηλέφωνο: 2106788012, καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή), ώρες 9.00 – 15.00 και αναφέρετε "προσφορά CAFÉ CLUB".

*Δικαιούχοι της προσφοράς είναι όλοι εκτός από τους ενεργούς συνδρομητές ενώ στην περίπτωση παλαιών συνδρομητών, θα πρέπει να έχει παρέλθει χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών, προκειμένου να μπορεί να ενεργοποιηθεί νέο πακέτο. Διευκρινίζεται, ότι η παρούσα προσφορά δεν ισχύει για  φυσικά ή νομικά πρόσωπα, που είτε διατηρούν οφειλές προς τον ΟΤΕ είτε εκκρεμεί διαδικασία (εξώδικη ή /και δικαστική) για την είσπραξη των οφειλών. Στις τιμές  δεν περιλαμβάνεται Τέλος Συνδρομητικής Τηλεόρασης 10% που ισχύει σύμφωνα με το άρθρο54/Ν.4389/2016        

Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά, θα πρέπει να είσαστε ενεργό μέλος του CAFÉ CLUB.

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου