Καλοκαρινά Δροσιστικά Flavored Water Drinks!

image description

Θέλετε και εσείς να εντάξετε στο καφέ σας τη νέα μόδα των «flavored water drinks», των δροσιστικών ροφημάτων με χαμηλές θερμίδες; Αυτό το μήνα εξαργυρώστε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει στο Café Club με την απόκτηση του JOHNY ΑΚ/14 ECO, του παγοθραύστη που δέχεται όλα τα είδη παγοκύβων με κινητήρα 120W και δυνατότητα παραγωγής θρύμματος πάγου, έως και 40kg την ώρα! Επομένως, προμηθευτείτε θρυμματισμένο πάγο, φράουλες, λεμόνι και δυόσμο και  δημιουργήστε δροσιστικά ροφήματα που θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες σας!  

Ανακαλύψτε τις συνταγές:

Flavored Water Drink με Φράουλα και Δυόσμο! 

 

Strawberry1

 

Υλικά
10 φράουλες
5 φιλαράκια δυόσμος
Θρυμματισμένος πάγος
Νερό Βρύσης
Χυμός Φράουλας

Εκτέλεση
Για ένα απόλυτα καλοκαιρινό και δροσιστικό συνδυασμό προσθέστε σε μία κανάτα με νερό, θρυμματισμένο πάγο και τις φράουλες σε κομματάκια. Στη συνέχεια ρίχνουμε το δυόσμο! Για ακόμα πιο δροσιστική απόλαυση μπορείτε να προσθέσετε λίγο χυμό φράουλας (κατά προτίμηση φρέσκο στυμμένο).

 

Flavored Water Drink με Λεμόνι και Βασιλικό!

Lemonwater

 

Υλικά
1 μέτριο λεμόνι
5 φιλαράκια βασιλικός
Θρυμματισμένος πάγος
Νερό βρύσης
Χυμός Λεμονιού
1 μικρό αγγουράκι

Εκτέλεση
Σε μία κανάτα με νερό προσθέτετε το λεμόνι κομμένο σε λεπτές φέτες, θρυμματισμένο πάγο, τα φιλαράκια του βασιλικού και το αγγουράκι κομμένο σε λεπτές φέτες. Για ακόμα μεγαλύτερη δροσιά μπορείτε να προσθέσετε ένα μικρό ποτήρι χυμό λεμονιού (κατά προτίμηση φρέσκο στυμμένο).