Τι κερδίζω αν είμαι μέλος

Τα προνόμια των μελών του CAFÉ CLUB είναι πολλά και γίνονται διαρκώς περισσότερα. Όπως θα δείτε στις διάφορες ενότητες του CAFÉ CLUB, προσφέρει δυνατότητες εξέλιξης και επιβραβεύει τα πιο πιστά από τα μέλη του!

Όλα αυτά τα προνόμια σας δίνουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας, φέρνοντάς τη σε πλεονεκτική θέση απέναντι σε επιχειρήσεις μη μέλη του CAFÉ CLUB. Ακόμα, τα πλούσια δώρα, οι συνεχείς προσφορές και η άμεση και προσωπική ενημέρωσή σας για ό,τι καινούργιο συμβαίνει στο CAFÉ CLUB, σας κάνουν να κερδίζετε συνεχώς, τόσο σε χρόνο όσο σε κόστος.

Τέλος, και μόνο η υπογραφή Nescafé αποτελεί εγγύηση ποιότητας είτε πρόκειται για χρηστικά δώρα για την επιχείρηση, είτε για την εκπαίδευση και βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρετε.

Για τα νέα μέλη, το CAFÉ CLUB κάνει δώρο με κάθε νέα εγγραφή, ένα πετσετάκι Nescafé ή ένα set sous verre! Εγγραφείτε τώρα !

Η Nestlé θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Προς τον σκοπό αυτό, χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες για να κατανοήσει τα ενδιαφέροντά σας, να προσαρμόσει τον ιστότοπό της στις ανάγκες σας και να διαχειριστεί τις διαφημίσεις της. Η Nestlé σέβεται το απόρρητο των προσωπικών σας πληροφοριών και σας καλεί να μελετήσετε την Πολιτική Ιδιωτικότητας, η οποία περιλαμβάνει μία εκτενή περιγραφή του πώς χρησιμοποιεί τα cookies.